logo

پروتز سینه و شیردهی

    پروتز سینه و شیردهی پستانی

    پروتز سینه و شیردهی

    بیشتر متقاضیان جراحی پروتز سینه، زنان و دختران جوان در سنین باروری هستند.

    سوالی که اغلب این افراد از خانم دکتر زهرا سعادتی می پرسند، درباره ارتباط شیردهی پستانی و پروتز سینه است.

    در این مقاله به طور کامل و جامع تمام زوایای این موضوع را مورد بررسی قرار می دهیم:

    چرا پروتز سینه انجام می شود؟

    افرادبا دلایل مختلف اقدام به بزرگ کردن سینه های خود می کنند اما مراجعین پروتز سینه به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

    1. دخترانی که بافت سینه آنها رشد نکرده و یا در حد کافی بزرگ نشده است.
    2. زیباجویانی که در اثر عواملی مانند کاهش شدید وزن، بارداری و شیردهی حجم و فرم سینه خود را از دست داده اند.

    در خصوص مراجعین دسته دوم، معمولا جراحی لیفت سینه همراه با پروتز سینه نیاز می باشد.

    شیردهی پستانی و پروتز سینه

    ارتباط شیردهی پستانی و پروتز سینه

    شیردهی و پروتز سینه

    سینه یکی از بافت های بدن است که به دلیل وجود چربی، بیش از سایر اندام ها تحت تاثیر عواملی مانند کاهش وزن شدید، ورزش، بارداری و شیردهی حجم و فرم خود را از دست می دهد.

    کوچکی، شلی وافتادگی این اندام در زیبایی ظاهری و در نتیجه اعتماد به نفس بانوان نقش بسزایی دارد.

    یکی از روش های بزرگ کردن سینه ها، پروتز سینه می باشد. اما با توجه به اینکه اغلب زنان جوان در محدوده سنی باروری جذب این جراحی زیبایی می شوند، نگرانی بابت شیردهی در آینده از جمله دغدغه های مهم این افراد است.

    در واقع شواهدی مبنی بر تداخل شیردهی پستانی با پروتز سینه وجود ندارد.

    هرچند برخی تحقیقات نشان داده اند زنانی که از ایمپلنت های سینه استفاده نموده اند، ممکن است در فرآیند شیردهی بیش از سایر زنان دچار مشکل شوند اما این عدم توانایی در شیردهی معمولا به دلیل حساسیت شدید سینه ها و نوک پستان بعد از جراحی پروتز سینه، نسبت به لمس و ضربه می باشد.

    پروتز سینه تاثیری بر روی شیردهی ندارد زیرا پروتز پشت نسج سینه و یا حتی پشت عضله پستان قرار داده می شود و ارتباطی با مجاری شیری ندارد. مگر اینکه عمل های دیگری مثل لیفت سینه همراه با پروتز سینه انجام شود و مجاری شیری کمی دستکاری شود که در این صورت ممکن است شخص ۳۰ تا ۴۰ درصد افت شیردهی داشته باشد.

    در مقاله بهترین محل قرارگیری پروتز سینه می توانید در خصوص این موضوع اطلاعات مفیدی کسب نمایید.

    در کل پروتز سینه به تنهایی اثری بر روند شیردهی مادر ندارد. در برخی موارد مشاهده می شود که بافت سینه بسیار کوچک است و نیاز به پروتز است، همین می تواند دلیل بر کم شیر بودن مادر باشد و بعد از جراحی نیز مادر کم شیر خواهد بود که ربطی به پروتز ندارد و تنها علت آن کم بودن بافت و مجاری شیری پستان است.

    چه زمانی فرد در اثر پروتز سینه توانایی شیردهی را از دست می دهد؟

    یکی از عوامل مهم در خصوص شیردهی بعد از پروسه پروتز سینه، محل برش جراحی است. اگر بنا به دلایلی برش ها در ناحیه آرئول( نوک سینه) قرار داشته باشد،  احتمال اینکه برخی یا تمام مجاری شیری برای همیشه قطع شود وجود دارد.

    اگر جراحی پروتز سینه همراه با جراحی لیفت سینه و یا جراحی فرورفتگی نوک سینه همراه باشد و جراح، نیپل را مورد جراحی قرار دهد، معمولا توانایی شیردهی از دست می رود.

    آیا امکان ترشح مواد نشکیل دهنده پروتز داخل شیر مادر وجود دارد؟

    طبق مطالعات انجام شده، پروتزهای سینه از هر نوعی که باشند، تهدیدی برای سلامت نوزادانی که از سینه مادرشان تغذیه می کنند به حساب نمی آید.

    انجمن های علمی اروپا، سالهای زیادی به تحقیق و بررسی عملکرد پروتز سینه سیلیکونی در هنگام شیردهی پستانی و تاثیر آن بر سلامت نوزادان پرداخته اند. در مقالات منتشر شده توسط انجمن کودکان آمریکا، به طور قطع عنوان شده که هیچگونه خطری در خصوص انتقال محتویات پروتزهای سیلیکونی در شیر مادران وجود ندارد.

    گفتنی است، شیرهای خشک و شیر گاو پاستوریزه نسبت به شیر مادران با سینه های پروتزی، حاوی مقادیر بیشتری از ماده سیلیکون می باشند.

    آگاهی از مزایا و معایب جراحی پروتز سینه، همچنین عواقب و تاثیرات این جراحی بر بدن فرد، امری مهم و حیاتی در روند تصمیم گیری و اقدامات زیباجویان می باشد.

    دکتر زهرا سعادتی

    دکتر زهرا سعادتی بورد تخصصی جراحی عمومی و متخصص جراحی با لیزر فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی تهران سال 1378 هزینه های مربوط به انواع عمل جراحی و لیزر پس از معاینه دقیق توسط پرشک تعیین می گردد تلفن تعیین وقت 02122761600-02122766853 آدرس: تهران پاسداران نبش گلستان نهم پلاک 457

    نوشته های بیشتر از دکتر زهرا سعادتی
    • Mona پاسخ نوامبر 17, 2019 at 7:11 ب.ظ

      سلام
      سینه های من در اثر کاهش وزن شدید و همینطور ورزش های نامناسب به شدت دچار افتادگی شده اند درحالیکه سایز آن ها متوسط هستند همینطور میخواستم همزمان جراحی باسن هم انجام دهم اما سوال من این بود ک باسن من از ناحیه ی ماهیچه ی سرینی بزرگ مشکل ندارند و تنها ماهیچه های میانی دچار تورفتگی اند و حالت hip hop را ایجاد کرده اند و از حالت گردی خارج شده اند من میخواستم دو طرف ماهیچه های میانی را پروتز کنم و به همراه پروتز سینه هزینه ی حدودی هرکدام با توجه به اینکه هردو عمل را میخواستم یکباره انجام دهم و در نتیجه در هزینه ی اتاق عمل صرفه جویی می شود اگر که لطف کنید هزینه ی حدودی را به من بگید چون من قبلا دو دکتر آقا هم ویزیت کرده ام ولی همسرم اجازه نداد به همین دلیل دنبال یک جراح خانم بودم اگر که لطف کنید در اسرع وقت جواب من را بدهید ممنون میشم
      با تشکر

      • دکتر زهرا سعادتی پاسخ دسامبر 3, 2019 at 2:56 ب.ظ

        سلام. هزينه بعد از معاينه و تعيين ميزان كار لازم و نوع پروتز درخواستي مشخص ميشود.

    دیدگاه خود را بیان کنید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *